Kies jouw perfecte wenkbrauwen

Helaas behoren wenkbrauwen tot de meest ondergewaardeerde delen van ons lichaam, maar ze zijn essentieel in het overbrengen van emoties en zijn dus deel van wie je bent. Het kan moeilijk zijn om uit te maken welke vorm van wenkbrauwen het beste bij je passen, maar ongeacht de vorm van je wenkbrauwen (dik, borsteling, klein, net), je kan er altijd voor zorgen dat ze goed bij je gezicht passen. We hebben wenkbrauwen in vijf grote categorieën gesplitst op basis van verschillende gezichtsvormen, om je wenkbrauwen op de beste manier te verzorgen. Je zal ook merken dat een paar bekende namen als voorbeeld worden genoemd, en instructies over hoe je met behulp van Veet deze wenkbrauwen kunt krijgen.

 

Lang
De lange gezichtsvorm straalt gewoon elegantie uit. Bij het vormgeven van deze wenkbrauwen, is het doel om te voorkomen dat ze langer worden dan ze zijn. Dit kan worden bereikt met dikke, platte, horizontale wenkbrauwen. Dit breekt het gezicht en voorkomt dat het lijkt dat ogen ver uit elkaar staan.

Bekende voorbeelden:
Jennifer Connelly
Sarah Jessica Parker
Katy Perry

 

Vierkant
Een vierkante kaaklijn is een opvallend kenmerk dat doet denken aan de klassieke Hollywood schoonheid. Wat echter in gedachten moet worden gehouden, is dat vanwege de krachtige uitstraling het soms de aandacht kan trekken. Hou het evenwichtig met een dikke wenkbrauw, of maak het zachter door kleine rondingen te maken.

Bekende voorbeelden:
Keira Knightley
Marilyn Monroe
Sophia Loren

 

Ovaal/Rond
Deze gezichtsvorm heeft zachte lijnen en kan vaak heel sensueel lijken. Hierdoor werd het vaak geïdealiseerd in klassieke portretten. De ideale wenkbrauw heeft een zacht gebogen vorm om het contrast en de ronding te complimenteren.

Bekende voorbeelden:
Lily Collins
Megan Fox
Tyra Banks

 

Hart
Deze gezichtsvorm wordt vaak gezien als de schattigste, maar schoonheden zoals Grace Kelly hebben bewezen dat dit ook net zo opvallend is als iedere andere vorm. Een dikke, ondiepe ronding van een wenkbrauw contrasteert de hoeken van de kaak en verzacht het effect.

Bekende voorbeelden:
Halle Berry
Reese Witherspoon
Grace Kelly

 

Diamant
De diamanten gezichtsvorm geeft vaak een exotische uitstraling aan een persoon en werd geschonken aan een aantal van de meest opvallende schoonheden in de geschiedenis. Door deze gezichtsvorm is de wenkbrauw op het breedste gedeelte van het voorhoofd, en kan het gezicht makkelijk worden opgedeeld met zachte rondingen die de hoeken verzachten.

Bekende voorbeelden:
Emma Watson
Scarlett Johansson
Jessica Alba

Hoe krijg je deze look

Er bestaan vele verscheidene manieren om je wenkbrauwen aan te pakken, elk geschikt voor andere personen. De handigste manier om ongewenst gezichtshaar met niet teveel geknoei te verwijderen is door middel van wax, zoals de Veet Precision Wax. Als je dit voorzichtig toepast op het gewenste gebied, hoef je slechts één maal te trekken om een stap dichter te zetten naar die perfecte wenkbrauwen!