Last-minute ontharen

Ontharen kan je gek maken. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: het is kwart over zes en je hebt een date om zeven uur. Oh-oh, je kijkt nog even naar je benen en jawel, daar zijn de haartjes nog! Je wilt natuurlijk geen voet buiten zetten vooraleer die haartjes snel weg zijn. Er zijn een aantal methodes om snel af te geraken van die ongewenste haartjes zoals scheren, ontharingscrèmes of harsen. De methode die je kiest hangt sterk af van de tijd, je pijngrens en je budget. We doorlopen hier kort de meest populaire technieken – wie weet ontdek je hier wat nieuws!

Scheren

Scheren is wellicht de snelste manier om je te ontharen. Het haar wordt bij het scheren van het lichaam verwijderd door het als het ware met een scherp scheermesje af te snijden. Ondanks het feit dat het snel en makkelijk is, kan het ook leiden tot pijnlijke ingegroeide haartjes en irritante sneetjes. Als je iemand bent die vaak gehaast is waarbij scheren de laatste redden is, dan kun je zeker even verder lezen omdat de andere methodes net zo snel kunnen zijn.

Harsen

Harsen (of waxen) is een vorm van ontharen die je haartjes voor een veel langere termijn verwijdert vanaf de wortel. Vrijwel alle schoonheidssalons bieden deze dienst aan maar deze kan bijzonder duur oplopen en tijdrovend zijn. Een alternatief is om je op je gemakje thuis te harsen. Lang moet het niet duren en je kan jezelf snel uit een harige situatie helpen. Veet biedt hiervoor een aantal producten die je het leven gemakkelijker maken. Zo hebben we eenvoudige waxstrips en warme waxproducten die allemaal in het comfort van thuis gebruikt kunnen worden. Onze elektrische roller Easy Wax kan jou prachtige resultaten opleveren in korte tijd, in plaats van die lange behandeling in een schoonheidssalon.

Ontharingscrème

Aan degenen die zich zorgen maken over het ongemak: het gebruik van ontharingscrèmes is volledig pijnvrij. Na het aanbrengen van deze crème moet je ze even laten inwerken en de haartjes zullen er zo van afglijden als je de crème wegveegt. De ontharingscrème van Veet lost de haartjes in de wortels op waardoor ze afbreken en ze zo weg te vegen zijn. Dit maakt dat je tot vier dagen stoppelvrij kan blijven! Veet heeft een uitgebreide reeks aan ontharingsproducten die de verschillende behoeftes van de (gevoelige) huid beantwoorden. Wanneer je écht gehaast bent hebben wij nog de spray-on crème die je zeker wat tijd kan besparen.

Ongeacht je situatie, de perfecte kans om dat mouwloze jurkje te dragen of last-minute zwemmen – er is een oplossing voor je. Sommige methodes zijn snel maar kunnen irritatie veroorzaken. Andere kosten meer tijd maar hebben langer blijvende resultaten. Verschillende manieren passen bij verschillende mensen, maar welke methode je ook kiest, Veet heeft de tools om je huid zijdezacht te laten voelen.