Ontharen met koude was

Eindelijk tijd om uw koffers te pakken voor een welverdiende vakantie in de zon. Na een lange winter mogen die felgekleurde shorts en uw favoriete bikini terug uit de kast worden gehaald. U staat op het punt om de cruise van uw leven te maken wanneer u plots beseft dat u vergeten bent u te ontharen. In plaats van een grote pot was, stoffen strips en een spatel mee te zeulen, waarom niet liever kiezen voor koude wasstrips? Ze zijn een welgekomen reisgenoot, aangezien u niet meer nodig hebt dan een strip waarop de was reeds is aangebracht. Laat ons snel een kijkje nemen op ontharen met koude was. Zodra u ermee klaar bent, zult zich afvragen hoe u de zomer bent doorgekomen zonder.

Hoe gebruikt u koude was

Bereid uw huid voor door twee dagen op voorhand een peeling uit te voeren met een luffaspons of een bodyscrub. De koude wasstrips zullen veel beter aan het oppervlak van een gladde huid hechten. Nadat u uw huid hebt afgedroogd, drukt u de strip stevig op uw huid in de richting van de haargroei. Trek vervolgens de huid boven de strip goed strak vooraleer u de strip tegen de groeirichting met een korte ruk verwijdert. Herhaal dit totdat u alle haar hebt verwijderd. Reinig de overgebleven was met een doekje of met water en zeep.

Voordelen van ontharen met koude was

Ontharen met koude wax kan best een comfortabele manier om komaf te maken met ongewenste haartjes. De wasstrips kunnen snel worden aangebracht, hechten zich aan de kleinste haartjes en kunnen al na enkele seconden verwijderd worden. Deze methode is potentieel minder pijnlijk dan ontharen met warme was, aangezien u het risico niet loopt om uw huid te verbranden met te hete was. Het is ook een minder vuile optie dan ontharen met warme was, want de strips zijn snel opgeruimd. Ontharen met koude was is ook perfect voor moeilijk te bereiken contouren van het lichaam, zoals de bikinilijn. De strips kunnen worden bijgesneden om precies aan te sluiten aan de plaats op het lichaam en dezelfde strip kan worden hergebruikt totdat ze geen hechting meer heeft.

Nadelen van ontharen met koude was

Met koud waxen blijft er vaak een kleverig overschot op de huid achter. Koude wasstrips nemen niet altijd vanaf de eerste keer alle haar vanaf de wortel mee en moeten dan een tweede keer worden aangebracht. Gebruik dus de Koude Wasstrips voor Gevoelige Huid van Veet heel goed van pas. De strips hebben een speciale samenstelling met aloë vera, dat bekend staat voor zijn hydraterende en kalmerende werking op de huid. Het handige Easy Grip™ lipje maakt het nog makkelijker om haartjes tot in de wortel te verwijderen.

Zoals u kunt vaststellen doet ontharen met koude was wonderen als u geen tijd hebt, maar wel een gladde huid zonder stoppels wilt. De strips zijn zo handig dat u ze tijdens een vliegtuigreis zou kunnen gebruiken, als u zou durven! Ontharen met koude was is de properste optie vergeleken met warm waxen of suikerwax. Wasstrips kunnen ook op maat worden gesneden van moeilijk te bereiken lichaamsdelen. Vergeet dus de heisa die u met epileren associeert en kies voor zorgeloos ontharen met koude was. Uw koffers zullen u er dankbaar voor zijn.