Ontharen : Ontharen onder de douche

Om het ontharen nog makkelijker te maken, heeft Veet ontharingscrèmes voor onder de douche ontwikkeld. Zo kunt u uw dierbare tijd in uw overvolle agenda optimaal benutten. Breng de crème aan net voordat u in de douche stapt en tegen de tijd dat u uw haar wast hebt u een zachte en gladde huid! Makkelijker kan het niet

Dankzij de unieke waterbestendige formule doet de crème haar werk terwijl u onder de douche staat. De Veet In-Shower Ontharingscrème werkt zo dicht mogelijk bij de wortel, zelfs bij korte haartjes. Uw huid blijft dus tot wel twee keer langer zacht dan na het scheren!

Lees voor het ontharen eerst goed alle voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing om een mooie en gezonde huid te houden. Houdt u zich goed aan de inwerktijd die op de gebruiksaanwijzing staat.

De inwerktijd van de In-Shower Ontharingscrème verschilt en is afhankelijk van de gebruikte variant: 3 tot 6 minuten voor de varianten Normale Huid, Droge Huid en de Veet Suprem'Essence formule en 5 tot 10 minuten voor de variant Gevoelige Huid. Zorg dat u de voorzorgsmaatregelen opvolgt en houdt u zich aan de inwerktijd die in de gebruiksaanwijzing vermeld staat.

De voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing van de Veet In-Shower Ontharingscrèmeskunt u hier vinden. U kunt ook naar onze demo's kijken om u te helpen bij de ontharing.