Waxen met precisie

Haar hebben we allemaal, op heel het lichaam. Ook op ons gezicht is uiteraard haar terug te vinden, bij de ene wat meer opvallender dan bij de andere. Hoewel het helemaal natuurlijk is, kiezen vele mensen om hun gezichtshaar te verwijderen. Wat is nu de beste manier om dat te doen?

Wat je NIET moet doen

Om te beginnen is scheren uit den boze. Niet alleen kunnen de mesjes de essentiële oliën die helpen je huid te hydrateren wegnemen waardoor de balans verstoort raakt, maar ook snijden ze door de haren waardoor harde randjes achterblijven. Hierdoor voelt het haar dat teruggroeit stekelig aan en krijg je harde stoppels. Dit is natuurlijk niet het ontharingsresultaat waar je naar op zoek bent.

Waxen of harsen

Harsen, ook wel waxen genoemd, is wellicht de meest betrouwbare optie omdat het haar bij de wortel verwijderd wordt en er dus geen zichtbare stoppels achterblijven. Je blijft tot vier weken haarvrij, in tegenstelling tot enkele dagen zoals bij scheren. Wax je regelmatig, zal je merken dat je haar minder, dunner en zachter zal teruggroeien. De enige struikelblok is dat het niet eenvoudig is om het gezicht nauwkeurig te behandelen met hars. Gelukkig biedt Veet de Koude Waxstrip Gezicht aan, die een uitstekende oplossing zijn omdat ze snel en gemakkelijk te hanteren zijn én op juiste maat geknipt kunnen worden. Omdat het gezicht zo delicaat is, is er echter soms nog wat extra precisie nodig.

Ongelofelijke precisie

Om die reden hebben we bij Veet, speciaal voor de gezichtsontharing, de Veet Precisiewax & Verzorging ontwikkeld. Deze tube, die zeer makkelijk te gebruiken is, zorgt ervoor dat je de precieze hoeveelheid wax gebruikt die je wenst en ze zo aanbrengt op de gewenste plek. De Precisiewax van Veet bevat ook nog eens Aloë Vera die het gezicht een verzachtende nazorg biedt zodat je huid mooi en gehydrateerd blijft. Het unieke aspect van dit product is dat je het kan gebruiken om onhandelbare wenkbrauwen te vormen en perfect te maken. Omdat je met zulke precisie tewerk kan gaan, kan je zwierige bogen of net strakke rechte lijnen maken, en zonder al te veel moeite de perfecte, naar wens gevormde, wenkbrauwen maken.

Wil je dus stappen ondernemen om je gezicht te ontharen, vergeet niet dat je je huid gezond en gehydrateerd kan houden zonder nauwkeurigheid te moeten opofferen met de Veet Precisiewax & Verzorging.