Ontdek de Veet-ontharingscrèmes

Probeer de ontharingscrèmes van Veet voor een snelle, pijnloze ontharing. De speciale formule van deze crèmes verzwakt de haren waardoor ze makkelijk loslaten van de huid. Bovendien bevatten de crèmes hydraterende bestanddelen voor een nog mooiere huid. De crèmes werken zo dicht mogelijk bij de wortel, zelfs bij erg korte haartjes, en zorgen ervoor dat er zachtere haartjes terugkomen. Uw huid blijft dus tweemaal langer zacht dan na het scheren!

U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment ontharingscrèmes dat afgestemd is op uw huidtype. Maar u kunt ook kiezen voor onze In-Shower crèmes met een uniek waterbestendige formule voor onder de douche. Bij onze ontharingscrèmes wordt een precisiespatel meegeleverd, waarmee u de crème kunt aanbrengen en verwijderen. Verwijder erg gemakkelijk de ongewenste haartjes in slechts 3 tot 6 minuten*!

De Ontharingscrèmes van Veet zijn geschikt voor benen, armen, oksels en bikinilijn. Als u delen van uw gezicht wilt ontharen, kies dan voor een gezichtswas. Al onze crèmes zijn makkelijk te gebruiken en geven u snel een perfect zachte huid, welk huidtype u ook hebt.

Als u een mooie en gezonde huid wilt, lees dan voordat u begint met ontharen eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en de voorzorgsmaatregelen. Laat de crème in totaal nooit langer dan 6 minuten op uw huid (10 minuten voor de crèmes voor de gevoelige huid).

Hier vindt u de gebruiksaanwijzingen van de Veet Ontharingscrèmes. U kunt ook naar onze demo's kijken die u helpen bij de ontharing.

* de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid, Ontharingscrèmes Suprem'Essence: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten