Vakantie ontharing

Tijdens het vakantieseizoen reizen wekelijks talrijke mensen naar de zon. Een weekje of twee genieten van de warmte, een cocktail in de hand en een handdoek op het strand! Voor ons dames is het echter tijd om de ontharingskits samen te stellen en te zorgen dat onze benen er geweldig uitzien. Dat betekent dat ze klaar zijn om zonnebrand op te smeren en dat we klaar zijn om onze favoriete bikini aan te trekken.

Een paar weken voor je vakantie is het tijd om te beginnen met dagelijks je huid te hydrateren om je huid zacht en soepel aan te laten voelen. Als je een getinte moisturizer kunt vinden is dit zelfs nog beter – op deze manier kun je beginnen met het opbouwen van een subtiele, natuurlijk ogende bruine tint en blijven je benen tegelijkertijd gehydrateerd.

Wanneer je vakantie werkelijk om de hoek is, kan je beginnen met je benen voor te bereiden: de eerste stap is scrubben! Op deze manier worden dode huidcellen van de huid verwijderd en je benen worden zo opnieuw fris en glad. Ze zijn dan in perfecte staat om er een hydraterend product op aan te brengen. Als je besloten hebt om te waxen, is het ook ideaal omdat de hars aan de huid zal kleven in plaats van de dode huidcellen.

Dan begint nu het echte werk. Geen enkele vrouw wil op het strand verschijnen met harige benen, dus zorg ervoor dat je het grote ontharen een paar avonden voor je vertrek doet, zodat je huid een beetje kan ontspannen na het trauma van ontharing. Verkies je waxen, dan is Veet EasyWax ™ Roll-on een handig product. Het verwarmt de wax op de juiste temperatuur, klaar om te gebruiken. Je rolt het gewoon over het gebied dat je wilt ontharen, plakt er een waxstrip op en trekt dan het haar eruit. Het van tevoren scrubben zal helpen om ingegroeide haren op dit punt te voorkomen.

Wat met meer gevoelige gebieden dan, zoals de oksels en de bikinilijn? Gelukkig beschikt de EasyWax een aparte vulling die speciaal ontworpen is voor de gevoelige gebieden. Zichtbare rode plekken worden zo vermeden, maar het blijft toch een goed idee om reeds enkele dagen voor je naar het strand gaat de verschillende delen van je lichaam te ontharen.

Als waxen niet je ding is kan ontharingcrème een alternatief bieden. Het geeft je blijvende gladheid die tot twee keer zo lang duurt als bij scheren en het is gemakkelijk mee te nemen op reis. De ontharingscrèmes van Veet worden geleverd in een gemakkelijk mee te nemen tube met sluiting die je eenvoudig in je tas bewaart. De ontharingcrèmes bevatten speciale ingrediënten die aangepast zijn aan de behoeften van elke huid. Nóg beter nieuws? Het werkt ook voor bikinilijn en oksels! Veet's Ontharingscrème voor de gevoelige huid is verkrijgbaar met een speciale spatel, perfect voor de aanpak van moeilijk te bereiken, kwetsbare gebieden. 

Wat is het laatste dat je dan meeneemt in je vakantiekit? Een mooie nagellak om je tenen een frisse look te geven en je bent klaar om de flip flops en bikini’s aan te trekken. Op naar het strand!