Veet Natural Inspirations™ - voor een zijdezachte huid

Zijdezachte, prachtige benen: dat is wat je in de zomer wilt hebben. Als het lekker weer is, draag je rokjes of een bikini of badpak op het strand, de ideale momenten om je haarloze benen te showen! Met deze tips heb je zachte benen die er mooi uitzien en heerlijk aanvoelen.

 

In vorm raken

Wil je in vorm komen maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Stap dan op weg naar werk een halte eerder uit en loop de rest. Of doe wat squats als je ’s avonds thuis bent, bijvoorbeeld tijdens het tv kijken. Alle extra beweging komt zowel je beenspieren als je algemene gezondheid ten goede.

Haar verwijderen

Als je van plant bent om de hele zomer in korte broeken en rokjes door te brengen, heb je vast geen zin om je elke dag druk te maken over het bijhouden van je beenhaartjes. Met de juiste middelen hoeft dat ook niet.

Waxen is een van de langst blijvende methodes van haar verwijderen. Omdat de haarwortel wordt verwijderd, duurt het langer voordat de haartjes terug groeien. Het is ook nog eens makkelijk om zelf thuis te doen. Veet Natural InspirationsTM Waxstrips geven jou een zijdezachte huid tot wel 28 dagen[1]. Dankzij de dennenboomextracten en Aloë Vera voelt je huid achteraf zijdezacht en heerlijk aan.

Dode huidcellen

Voor een beter resultaat raden we aan om je huid de dag voor het waxen te ontdoen van de dode huidcellen. Als je de wax gebruikt, wil je immers dat de haartjes met wortel en al verdwijnen, in plaats van dat er nog dode huidcellen in de weg zitten[2]. Scrub je benen dus goed, op die manier komen de dode huidcellen los en kun je naar hartenlust gaan waxen zodat je klaar bent voor een toptijd op het strand. Vergeet de zonnebrand niet!

Voeding

Als je net gedoucht hebt of uit bad komt, is het een goed idee om je huid in te smeren met een hydraterende crème. Deze voedt de huid en dat zie je terug in een mooie en zachte glans.

Verwen je voeten

Complementeer je zachte benen met een pedicure. Begin met je voeten onder te dompelen in een emmer of teiltje met warm water en scrub ze in een ronddraaiende beweging. Vergeet niet je hielen en elke teen om daar de harde huid weg te krijgen. Was je voeten en droog ze, vijl je nagels en geef ze een laagje van je lievelingslak![1] Enkel van toepassing voor Veet Wax. Tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Biophyderm in 2007 met 30 vrijwillige consumenten.

[2] http://beautyeditor.ca/2014/06/23/how-to-wax-your-legs