Jouw perfecte wenkbrauw (1)

Of je nu op zoek gaat naar de perfecte oogschaduw, een nieuw kapsel probeert of de mooiste tinten zoekt die bij jouw huid en lippen passen, ons uiterlijk verzorgen wij van top tot teen.

De laatste tijd zijn de wenkbrauwen steeds belangrijker geworden als het gaat om schoonheid. Iedereen is op zoek naar de juiste vorm en een goede stijl. Cosmetische merken bieden een groot assortiment aan van verschillende soorten make-up speciaal voor je wenkbrauwen. Van een highlighter om de boog van jouw wenkbrauw te accentueren tot de juiste kleur voor jouw look.

Waarom zijn wenkbrauwen zo belangrijk?

De wenkbrauwen bepalen niet alleen de bouw van ons gezicht, ze dragen ook onze emoties over. Of je nu blij, verrast, geschokt, bang of verdrietig bent.

Welke vorm past bij jouw wenkbrauw?

Natuurlijk heeft iedereen een ander uiterlijk en andere voorkeuren. Sommige vrouwen zijn gek op dikke, donkere wenkbrauwen en anderen kiezen voor de lichtere, smalle wenkbrauw. De vorm van je wenkbrauw wordt meestal bepaald door de vorm van je gezicht. Maar dat wil niet zeggen dat jij op zoek kan gaan naar de perfecte vorm waar jij gelukkig van wordt.

Hoe krijg je de juiste vorm?

Als je eenmaal besloten hebt welke vorm het beste bij jouw uiterlijk past, dan rijst de vraag hoe jij deze vorm kunt krijgen. Er zijn veel methodes om haar te verwijderen en je wenkbrauw bij te werken zoals threading en harsen. Meestal wordt dit gedaan bij een schoonheidssalon omdat het vrij lastig kan zijn om het zelf te doen en het kan behoorlijk duur zijn.

Het is zeer populair om je wenkbrauwen thuis te epileren met een pincet. Dit is een saai en behoorlijk pijnlijke manier om je wenkbrauwen bij te werken. Het resultaat kan wel langdurig zijn, maar het is pijnlijk en het duurt lang omdat je haar voor haar je wenkbrauwen bijwerkt.

Het is een vrij nieuwe manier om je wenkbrauwen met een gezichtstrimmer bij te werken. Deze zijn speciaal ontworpen voor gevoelige lichaamsdelen zoals je wenkbrauwen (maar bijvoorbeeld ook je bikinilijn en onderarmen). De nieuwe Veet Sensitive PrecisionTM Beauty Styler heeft twee aparte koppen. De ene is speciaal gemaakt om het gezicht te trimmen. De kleine precisiekop maakt het mogelijk om jouw wenkbrauwen perfect te trimmen met twee eenvoudige stappen.

  1. Trim ze naar op de lengte die jij wilt met gebruik van de kam.
  2. Werk de contouren van je wenkbrauw bij met de kleine kop om de perfecte vorm te krijgen.

Het is niet meer nodig om je te bezeren, want de mesjes komen niet in contact met je huid als je aan het trimmen en bijwerken bent. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om wondjes. De trimmer is makkelijk en snel te gebruiken. Met een paar minuten heb jij de wenkbrauwen die jij wilt.

De juiste kleur

De manier waarop wij onze wenkbrauwen bijwerken is in de loop der jaren veranderd. Vroeger ging het nog over de vorm, maar tegenwoordig is ook de kleur belangrijk. Sterke, uitdrukkelijke wenkbrauwen zijn felbegeerd en kunnen nu makkelijk bereikt worden. Er zijn vrouwen bereid om zelfs zover te gaan om hun wenkbrauwen te laten tatoeëren bij de schoonheidssalon. Maar als je op zoek bent naar iets tijdelijks kan je bij veel salons ook terecht je wenkbrauwen te laten verven. Dit maakt de haren in je wenkbrauwen donker, waardoor ze een gedurfde indruk maken. Als je de schoonheidssalon wilt vermijden dan kan je ook naar de drogist gaan alle make-up, zoals mascara en oogpotlood, inslaan die je nodig hebt voor die perfecte wenkbrauw.

Of je nou op zoek bent naar de perfecte vorm of kleur, met de Veet Sensitive PrecisionTMBeauty Styler kan je direct zelf aan de slag.