Ontharingscrème en ontharen voor mannen

Sommige mannen beschouwen praten over ontharen nog altijd als een groot taboe. We spreken hier dan uiteraard niet over het verwijderen van de baard, en veel mannen denken eigenlijk ook niet veel verder dan hun baard scheren. Er zijn echter ook mannen die houden van een gladde en haarloze huid. Afhankelijk van het lichaamsdeel dat een man wenst te ontharen, bestaan verschillende methoden om dit te doen.

Borsthaar

Het mannelijkheidssymbool bij uitstek: een borstkas met een grote bos haar is iets waar talrijke mannen trots op zijn. Maar elkeen heeft zijn eigen smaak: zo zijn er ook verschillende heren die ervan houden een haarloze borst te hebben. Een pijnlijke, maar zeer effectieve methode, is het borsthaar harsen. Op die manier blijven de haartjes tot 4 weken lang weg. Op korte termijn kan de man echter opteren voor een ontharingscrème, die vrijwel pijnloos is en ook een knap en glad resultaat biedt. In hooguit vijf minuten is de man klaar met het gebruiken van een ontharingscrème, die nadien onder de douche weggespoeld kan worden. Er wordt dus geen tijd verloren!

Onder de oksels

Ook mannen ontharen graag hun oksels, of het nu is vanwege de look, hygiëne of om geurtjes tegen te gaan. Scheren kan dan een optie zijn, maar de ontharingscrèmes van Veet werken snel, effectief en de oksels worden glad, zonder het risico op wondjes.

Rughaar

Naarmate je als man ouder wordt, kan het haar op de rug of de schouders een probleem worden. Het epileren van de schouders is een mogelijkheid, maar andere plekken zijn gewoon echt moeilijk te bereiken. Een laserontharing wordt door bepaalde mannen verkozen, maar de kosten daarvan kunnen nogal oplopen. Een ontharingscrème is uitermate geschikt voor de rug en de schouders omdat het die lastige plekken kan bereiken en behandelen. Zolang je uiteraard iemand aan je zijde hebt die je kort een handje leent!

Schaamstreek

Sommige gedeelten van de schaamstreek zijn makkelijker te ontharen dan andere en als je besluit om te scheren met een elektrisch scheerapparaat is het zeker aanbevolen om het beveiligingsstuk er op te laten zitten. Besluit je voor een totaal gladde huid te gaan, kan je een bezoek aan een deskundige overwegen die je advies op maat zal aanbieden.

Persoonlijke smaken en voorkeuren veranderen doorheen de tijd. Mannen die zich ontharen kunnen zo een bevrijdend en jonger gevoel krijgen. Onze mannen mogen dus niet aarzelen om enkele methoden uit te testen en uit te maken of het iets voor hen is!