Ontharingscrème voor in de douche – een geweldige ontdekking

Ontharingscrème voor in de douche

Of je nu alleen maar naar je werk gaat, of naar een etentje met vrienden, het is altijd belangrijk om je goed en zelfverzekerd te voelen. Maar, er zelfverzekerd uitzien is niet altijd gemakkelijk en het kan veel tijd kosten. Wie een druk leven leidt, is daarom constant op zoek naar manieren om tijd te besparen.

Misschien betekent dit dat je je opmaakt terwijl je in de trein zit, of dat je je haar wast met een droogshampoo wanneer je ‘s ochtends geen tijd meer hebt om uitgebreid onder de douche te gaan staan. Ontharen is echter iets wat je beter niet kunt doen als je haast hebt; je wilt natuurlijk voorkomen dat je een plekje mist, of jezelf snijdt. Dit is niet alleen pijnlijk, maar het kan ook voor een lelijke wond zorgen. Gelukkig heeft Veet een ontharingsoplossing die jou veel tijd kan besparen.

Veet Ontharingscrème douche

Ontharingscrèmes bevatten chemicaliën die de keratine-eiwitten in de haren afbreken, vlak onder het huidoppervlak[1]. De haren verliezen zo hun kracht, waardoor ze gemakkelijk weggeveegd kunnen worden. Bovendien zullen de haren veel zachter en gladder zijn als ze terug groeien, doordat ze niet worden afgesneden.

Veet Ontharingscrème Doucheis speciaal samengesteld met waterbestendige ingrediënten, waardoor de crème op je huid blijft zitten tijdens het douchen. Ook bevat het lotusmelk, dat bekendstaat om haar vocht inbrengende werking. Het enige wat je hoeft te doen is een dikke laag crème aanbrengen op de haren die je wilt verwijderen, voordat je in de douche stapt. Dit kun je doen met de zachte kant van de spons die wordt meegeleverd met het product. De crème werkt op haren van maximaal 2 mm lang.

Als de crème ongeveer 10 minuten heeft kunnen intrekken (volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking), kun je deze verwijderen met de harde kant van het sponsje. Maak hiermee cirkelvormige bewegingen; zo scrub je je benen en veeg je tegelijkertijd de crème en het ongewenste haar weg. Tip: dep je benen naderhand voorzichtig droog met een handdoek, in plaats van hiermee te wrijven. Zo verminder je de kans op huidirritatie.

Met Veet Ontharingscrème Douche onthaar je je benen snel en efficiënt en het kost nauwelijks moeite – zo kun je sneller de deur uit. De crème bevat Aloë vera en vitamine E, bekend om hun kalmerende en hydraterende eigenschappen, waardoor je met zijdezachte benen de douche uit stapt.

Veet Ontharingscrème Douche heeft bovendien een subtiele, verfrissende geur. In tegenstelling tot bij sommige andere ontharingscrèmes zal je daarom niet de neiging hebben om meteen een raam open te zetten zodra je de tube opent!

Niemand mist graag een spontaan uitstapje naar het strand of een avondje uit. De volgende keer dat iemand je op het laatste moment uitnodigt, hoef je je geen zorgen te maken – Veet helpt je om snel en met zo min mogelijk gedoe je ongewenste haar te verwijderen, zodat jij meer tijd overhoudt om van het leven te genieten!

 [1] http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/hair-removal/hair-removal-creams2.htm