De Veet-producten veilig gebruiken

Alle producten van Veet zijn speciaal ontwikkeld om u thuis een zachte, gladde huid te bezorgen. Als u het beste resultaat wilt, is het belangrijk dat u een aantal voorzorgsmaatregelen neemt om uw huid in goede conditie te houden.

Test voor ieder gebruik van een ontharingsproduct eerst de reactie van uw huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die u wilt ontharen. Volg daarbij nauwkeurig de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u rustig beginnen met ontharen. Welk Veet-product u ook gebruikt, zorg er altijd voor dat u bij het ontharen de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing in de verpakking goed opvolgt.

Als u was gebruikt, raden wij u aan om 24 uur voor het ontharen uw huid te scrubben. Daarmee maakt u de haren vrij en krijgt u het beste resultaat. Het loont echt de moeite om daar wat tijd voor vrij te maken, zeker als u vaak last hebt van ingegroeide haartjes. Als u voor een speciale gelegenheid wilt ontharen, kunt u dat het beste 24 uur van tevoren doen om het risico op eventuele roodheid van de huid te voorkomen.

De producten van Veet werken beter op een schone, droge huid. Resten van bodylotion of hydraterende crème op de huid kunnen leiden tot een minder doeltreffende werking van de Veet-producten. Zorg daarom voordat u begint dat u de te ontharen zone eerst goed wast, afspoelt en droogt.

Vergeet niet dat Veet een ook uitgebreid assortiment ontharingsproducten speciaal voor gevoelige huid heeft ontwikkeld!

 

Als u deze tips opvolgt, vindt u de ontharingsmethode die bij u past en die ervoor zal zorgen dat alle ogen op u gericht zijn, waar u ook heen gaat!