Tips voor een goed gehydrateerde

Door hydratatie blijf uw huid gezond en goed gevoed, waarmee u het hele jaar door vol zelfvertrouwen schittert! Wij willen allemaal een zachte huid en met Veet wordt dat mogelijk. De meeste Veet-producten bevatten hydraterende* bestanddelen, zoals bijvoorbeeld onze Ontharingscrème Normale Huid met Lotusbloem, bekend van de verzachtende eigenschappen. Met de voedende crème voelt uw huid zijdezacht aan en ze zorgt ervoor dat er zachtere haartjes terugkomen. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

Kijk hieronder of er nog meer tips zijn die u kunt opnemen in uw dagelijkse verzorgingsritueel:

  • Hydrateer uw huid van binnen uit door iedere dag ten minste 6 tot 8 glazen (1,5 tot 2 liter) water te drinken.
  • Gebruik een goede hydraterende crème. U kunt er ook voor kiezen om overdag een lichtere crème te gebruiken en uw huid 's nachts extra te verzorgen met een rijkere, hydraterende crème. Dat is met name belangrijk in de herfst, omdat de huid dan eerder droog wordt.
  • Scrubben is een ideale manier om dode huidcellen te verwijderen. Bij de meeste huidtypen kunt u een keer per week scrubben. Heeft u echter een gevoelige huid, dan adviseren wij u om slechts een keer om de twee weken te scrubben.
  • Bescherm u tegen UV-stralen door elke dag zonnebrandcrème te gebruiken, ook als het bewolkt is.
  • Als u vaak lang een warme douche neemt, dan kunt u last krijgen van een droge huid. U kunt daarom beter met kouder water douchen, als u daar tenminste tegen kunt! Het resultaat is direct zichtbaar en u zult er geen spijt van krijgen!
  • Gebruik liever ontharingscrèmes dan scheermesjes. De crèmes van Veet verwijderen niet alleen haren, ze zorgen ook voor een goed gehydrateerde huid.

Ziet u het nu? Uw huid goed verzorgen is veel makkelijker dan u denkt. Kent u nog andere trucs om uw huid er het hele jaar door mooi uit te laten zien? Deel ze dan met ons!