Ontharen : Bikinilijn ontharen met Veet

Is het niet verschrikkelijk betrapt te worden met een harige bikinilijn? Maakt u zich niet druk, Veet is er om u te helpen! Maak een keuze uit ons grote assortiment ontharingsproducten en kom altijd perfect onthaard en zelfverzekerd voor de dag. Of u nu direct resultaat wilt omdat u haast hebt of juist een langdurig resultaat voor een zachtheid die u tot wel 4 weken voelt, Veet is er voor u!

  • Probeer voor een snelle en pijnloze ontharing van uw bikinilijn eens onze Ontharingscrème Bikinilijn & Oksels. Deze is speciaal ontwikkeld om de ontharing van dit moeilijk bereikbare lichaamsdeel te vergemakkelijken en om uw huid zijdezacht te maken in amper 3 minuten*. Let er voor op dat u de crème niet te dicht bij de intieme delen aanbrengt en laat het product niet langer op de huid inwerken dan in de gebruiksaanwijzing vermeld staat.
  • Met de was van Veet geniet u tot wel 4 weken van een gladde bikinilijn! Kies voor de Wasstrips Bikinilijn & Oksels als u op zoek bent naar een gebruiksklare methode. Wilt u een langdurig en perfect resultaat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft, kies dan voor een van de varianten met warme was.
  • De EasyWax™ elektrische roller van Veet is er speciaal voor ontworpen dat u thuis een perfect resultaat kunt bereiken. Kies voor de navulling Bikinilijn & Oksels Gevoelige Huid die speciaal bedoeld is voor het ontharen van deze gevoelige zone.

 

Het ontharen van uw bikinilijn wordt makkelijk met Veet! Omdat het hier om een gevoelige zone gaat, raden wij u aan om de onderstaande tips op te volgen voor een optimaal resultaat en om eventuele irritatie van de huid te voorkomen:

  • Test altijd de reactie van uw huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die u wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen.
  • De Ontharingscrèmes zijn geschikt voor de bikinilijn, maar zorg ervoor dat het product niet in aanraking komt met de intieme delen. Wanneer het product te dicht bij de genitale zones wordt aangebracht, kan dat leiden tot bijwerkingen.

* de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid, Ontharingscrèmes Suprem'Essence: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.

Als u wasstrips gebruikt, kunt u ze bijknippen zodat ze de geschikte afmeting hebben voor de zone die u wilt ontharen.

  • Ingegroeide haren kunnen vooral ter hoogte van de bikinilijn bijzonder ongemakkelijk zijn. Scrub uw huid 24 uur voor het ontharen en draag katoenen ondergoed en ruimvallende kleding om ingegroeide haartjes te voorkomen.
  • Voor een erg zachte huid en om eventuele irritatie te voorkomen raden we u aan tot 24 uur na het ontharen te wachten voor u een deodorant, een parfum, een geparfumeerd product of een zelfbruinend product gebruikt of gaat zwemmen of 

Deel hieronder uw geheimen voor een geslaagde ontharing het hele jaar door!