Ontharen : Gezicht ontharen met Veet

Het is een goed bewaard geheim onder vrouwen: het ontharen van het gezicht in een handomdraai! Kom zelfverzekerd voor de dag dankzij Veet. De producten geven u een ongekende zachtheid en verzorgen tegelijkertijd uw gezicht. De Veet-ontharingslijn voor het gezicht is speciaal ontwikkeld voor de kleine gevoelige delen, zoals de bovenlip, kin en wangen.

  • Gebruik voor het gezicht de Veet Gezicht Precisiewax & Verzorging en geniet van een langdurig perfect resultaat. De Gezicht Precisiewax & Verzorging is zeer makkelijk in gebruik, blijft dankzij de gelstructuur goed zitten en kan met water worden afgespoeld. Met de precisiespatel kunt u heel gericht haartjes verwijderen op de moeilijke plekjes op uw gezicht. Bovendien zorgt de Aloë Vera na het ontharen voor een zachte en gehydrateerde* huid en een perfect resultaat zonder rode plekken. *hydratatie van de bovenste huidlagen.
  • Veet Easy Strip™ wasstrips voor het gezicht zijn makkelijk in het gebruik en bieden je een professionele techniek om je haartjes met één beweging met de wortel te verwijderen. De wasstrips kun je zelfs gebruiken voor zeer korte haartjes*. Bij een regelmatig gebruik komen er minder haartjes terug, die bovendien dunner en zachter zijn.* vanaf 1,5 mm.
  • Hebt u een gevoelige huid? Probeer dan eens de Veet Wasstrips voor de Gevoelige Huid. Deze was is verrijkt met vitamine E en zachte Amandelolie voor een positief effect op de huid.

Het ontharen van uw gezicht wordt makkelijk met Veet! Omdat het om een gevoelige zone gaat, raden wij u aan om de onderstaande tips op te volgen voor een zachte, gladde huid:

  • Test altijd de reactie van uw huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen dat u wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen.
  • Zorg voor het ontharen dat uw gezicht schoon en droog is voor een optimaal resultaat.
  • Voor een erg zachte huid en om eventuele irritatie te voorkomen raden wij u aan tot 24 uur na het ontharen te wachten vooraleer u een deodorant, een parfum, een geparfumeerd product of een zelfbruinend product gebruikt of gaat zwemmen of zonnen.

Deel hieronder uw geheimen voor een geslaagde ontharing het hele jaar door!