Waar of niet waar? : Niet Waar

NIET WAAR: Scheren is de meest effectieve ontharingsmethode.

Na het scheren komen de haren na één of twee dagen terug. Met Veet geniet u tot wel 4 weken van een gladde en zachte huid zonder dat u last hebt van irritaties en ongemakken die veroorzaakt kunnen worden door het scheren.

NIET WAAR: Ontharingscrèmes kunnen niet gebruikt worden voor de bikinilijn.

De meeste Veet-ontharingscrèmes zijn geschikt voor de bikinilijn, maar let erop dat u de crème niet dicht bij uw intieme delen aanbrengt. Wanneer het product te dicht bij de genitale zones wordt aangebracht, kan dat leiden tot bijwerkingen.

NIET WAAR: U kunt uw huid best scrubben op de dag waarop u wilt ontharen.

Als u met een Veet-product een nog beter resultaat wilt, kunt u de huid 24 uur voor het ontharen scrubben. U geniet dan nog langer van een voelbaar zachtere huid.

NIET WAAR: Hoe vaker u onthaart, hoe dikker de haren zijn die terugkomen.

Als u regelmatig met was onthaart, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter. Dankzij Veet geniet u dus langdurig van een zachte huid en weet u zeker dat er geen van die dikke haren meer terug zullen komen!

NIET WAAR: Veet-producten zijn niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

U kunt de producten van Veet ook gebruiken als u een gevoelige huid hebt! Onze experts hebben een speciale formule ontwikkeld die geschikt is voor gevoelige huid. Zoek in de winkel naar de producten waar "gevoelige huid" en "dermatologisch getest” op staat. Test altijd eerst de reactie van uw huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die uw wilt ontharen en volg daarbij nauwkeurig de gebruiksaanwijzing. Op die manier kunt u controleren of u gevoelig bent voor het product. Volg de voorzorgsmaatregelen die vermeld staan in de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

NIET WAAR: Producten op basis van alcohol zijn veel doeltreffender voor het verwijderen van haren

Gebruik voor, tijdens en na het ontharen nooit producten op basis van alcohol om huidirritaties te voorkomen. Verwijder de overtollige was met behulp van een nabehandelingsdoekje. Nu kunt u vol zelfvertrouwen uw benen tonen!

NIET WAAR: Een warme douche is goed voor de huid.

Als u lang onder een warme douche staat, kan uw huid uitdrogen. Probeer de tijd onder de douche te beperken en gebruik lauwwarm of koud water. Daarmee beschermt u niet alleen uw huid, het is ook beter voor het milieu!

NIET WAAR: Ik hoef geen zonnebrandcrème te gebruiken als het bewolkt is.

Ultraviolette stralen kunnen leiden tot een vroegtijdige veroudering van de huid. Daarom is het erg belangrijk dat u zich tegen UV-stralen beschermt, ook als het bewolkt is. Zorg ervoor dat dit een onderdeel wordt van uw dagelijkse verzorgingsritueel!

NIET WAAR: Het is moeilijk om uw huid zacht en haarvrij te houden.

Ervoor zorgen dat uw huid altijd zacht en goed verzorgd is, is makkelijker dan u denkt. Met de producten van Veet geniet u tot wel 4 weken van een gladde huid! Als u regelmatig was van Veet gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter. Wij helpen u graag bij het kiezen van de ontharingsmethode die het beste bij uw levensstijl past. In de rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” vindt u het Veet-product dat het best bij u past! 

NIET WAAR: De overtollige was kan met warm water worden afgespoeld.

Alleen de overtollige Oriëntaalse Was van Veet kan met warm water worden afgespoeld. Eventuele resten van andere soorten warme was kunt u makkelijk verwijderen met een nabehandelingsdoekje. Zo heeft u binnen enkele seconden een gladde, glanzende en goed gehydrateerde* huid! *hydratatie van de bovenste huidlagen.

NIET WAAR: Iedereen kan zich met was ontharen.

Ontharing met was is niet geschikt voor ouderen, diabetici of personen die orale retinoïden gebruiken. Zwangere vrouwen kunnen wel waxen, maar zij moeten rekening houden met het ontstaan van blauwe plekken. Wij raden zwangere vrouwen, diabetici en ouderen eerder aan de ontharingscrèmes van Veet te gebruiken. Raadpleeg de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing voor meer informatie. 

NIET WAAR: Ontharingscrèmes en scheermesjes werken op dezelfde manier.

Met de Veet-ontharingscrèmes krijgt u een veel zachtere en gladdere huid dan wanneer u scheermesjes gebruikt. De haren worden tot onder het huidoppervlak opgelost. Wanneer de haren terugkomen hebben ze een ronder uiteinde, waardoor ze zachter aanvoelen. Met een scheermes daarentegen wordt de haar boven de huid afgesneden, waardoor het uiteinde een scherpere punt krijgt. Daarom voelt de huid nadat de haren weer zijn gegroeid stug aan.

NIET WAAR: Of ik me nu ontharingscrème gerbuik of een scheermesje om me te ontharen, de haartjes komen even snel weer terug.

De Veet-ontharingscrèmes werken tot dicht bij de haarwortel waardoor uww huid tot tweemaal langer zacht blijft dan na het scheren. U geniet dus nog langer van een mooie en zachte huid dan wanneer u een scheermes gebruikt!

NIET WAAR: De strips die worden meegeleverd met de Veet Oriëntaalse Was of de EasyWax elektrische roller moet ik na gebruik weggooien.

Helemaal niet! U kunt de strips afspoelen met water en wanneer ze zijn opgedroogd opnieuw gebruiken.

NIET WAAR: Wacht minstens een maand tussen twee ontharingsbeurten met was.

De Veet koude wasstrips zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van korte haartjes vanaf 1,5 mm lang. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u zich opnieuw kunt ontharen! Met de Veet wasstrips houdt u uw huid zacht zonder dat u zich ongemakkelijk hoeft te voelen door ongewenste haargroei.