Ontharen : Oksels ontharen met Veet

Haal de hemdjes en mouwloze topjes maar tevoorschijn! Veet geeft u het zelfvertrouwen dat u nodig hebt om uw oksels te laten zien, zonder dat u bang hoeft te zijn voor lelijke haartjes. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment was- en ontharingsproducten van Veet en kies de ontharingsmethode die bij u past.

  • Probeer voor een snelle en pijnloze ontharing van uw oksels eens onze Ontharingscrème Bikinilijn & Oksels. Deze is speciaal ontwikkeld om de ontharing van dit moeilijk bereikbare lichaamsdeel te vergemakkelijken en om uw huid zijdezacht te maken in amper 3 minuten*.
  • Met de was van Veet geniet u tot wel 4 weken van gladde oksels! Kies voor de wasstrips als u op zoek bent naar een gebruiksklare methode. Wilt u een langdurig en perfect resultaat, dan kunt u beter voor warme was kiezen.
  • Er zijn vijf navulverpakkingen met was verkrijgbaar voor de EasyWax elektrische roller. Kies de variant Bikinilijn & Oksels Gevoelige Huid, die speciaal ontwikkeld is om op die moeilijke bereikbare plekjes een perfect resultaat te bekomen.

Ga naar onze rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en ontdek welke ontharingsoplossingen speciaal ontwikkeld zijn voor de oksels.

Denk ook aan de volgende schoonheidstips voor perfecte resultaten:

  • Test altijd de reactie van uw huid voor het ontharen door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die u wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen.

* de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid, Ontharingscrèmes Suprem'Essence: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.

  • Als u wasstrips gebruikt, kunt u ze bijknippen zodat ze de geschikte afmeting hebben voor de zone die u wilt ontharen.
  • De haartjes onder de oksel hebben de neiging om in twee verschillende richtingen terug te groeien en daarom moeten ze in twee stappen worden verwijderd. Lees de gebruiksaanwijzing in de verpakking voor meer informatie.
  • Niemand houdt van ingegroeide haartjes! Scrub 24 uur voor het ontharen en draag bij voorkeur geen nauwsluitende kleding om ingegroeide haartjes te vermijden.
  • Voor zijdezachte oksels en om eventuele irritatie van de huid te voorkomen, adviseren wij u om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerd producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.

Deel hieronder uw geheim voor mooie en zachte oksels het hele jaar door!