Ontharen : Ontharen: natuurlijke inspiraties

Wat ontharen betreft, zijn er gelukkig veel verschillende opties. Bovendien worden vele producten nog eens verrijkt met voedende ingrediënten voor de huid en voorzien van lekkere parfums. Van vanille tot rijke avocado olie, de natuurlijk inspiratie van Veet gaat verder dan alleen een breed scala aan wasstrips en ontharingscrème.

Koude wasstrips

De koude wasstrips van Veet beschikken al over de vereiste hoeveelheid wax. Dat maakt dat de ontharing zeer snel en gemakkelijk verloopt. Koude wasstrips kan je gebruiken voor de armen, benen en de bikinilijn. Mensen met een gevoelige huid kunnen veel baat hebben bij het gebruik van koude wasstrips. Ze bestaan namelijk uit 90% natuurlijke ingrediënten en zijn verrijkt met aloë vera die de huid verzacht. Zelfs voor het gezicht biedt Veet wasstrips voor de gevoelige huid.

Orientaalse was

Orientaals harsen, ook wel sugaring genoemd, is het aanbrengen van een warme suikerpasta op het gedeelte van de huid dat je wenst te ontharen. Het wordt verwijderd met strips, bestaat uit 100% natuurlijk ingrediënten én is verrijkt met arganolie voor de gevoelige, droge of normale huid. Je warmt het snel op in de microgolfoven of in warm water. Lees wel altijd goed de instructies om te voorkomen dat de was té warm wordt.

Ontharingscrème

Degenen die niet zozeer houden van waxen (of harsen) is een ontharingscrème een zeer goed alternatief. De soorten ontharingscrème van Veet zijn aangepast aan de behoeftes van mensen met een droge, gevoelige of normale huid, en zijn snel te gebruiken in de douche. Deze methode is dus erg snel en past vlot in je ochtendroutine. De huid is glad en zacht, en het risico op ingegroeide haartjes en kleine sneetjes zoals bij het scheren is vrijwel nihil. Let wel op dat je steeds de gebruiksaanwijzingen van de ontharingscrème goed doorneemt, en de crème niet langer laat zitten dan aangewezen.

Warme was

Het toepassen van warme was is extra eenvoudig met de Elektrische roller EasyWax. Deze roller is geschikt voor elk huidtype en maakt ontharen met warme was extra gemakkelijk! Dankzij de natuurlijke ingrediënten kun je rekenen op een zacht en glanzend resultaat.