Ontharen : U gebruikt nu scheermesjes?

U gebruikt nu scheermesjes maar denkt erover om een Veet-product te gaan gebruiken. Ontdek dan nu de talloze voordelen die onze ontharingsproducten u te bieden hebben. U zult vooral langer van het resultaat kunnen genieten dan na het scheren.

Na het scheren komen de haartjes vaak al na twee dagen terug en bovendien loopt u het risico op een droge huid.

Met de was van Veet geniet u tot wel 4 weken van een zachte huid. De Veet-wasstrips werken zelfs op korte haartjes. Bij regelmatig gebruik van de strips komen er minder haartjes terug, die bovendien dunner en zachter zijn.

Bent u daarentegen eerder op zoek naar een snelle en pijnloze methode om vaarwel te zeggen ongewenste haartjes, probeer dan de Veet Ontharingscrèmes. De formule verzwakt de haren waardoor deze makkelijk loslaten en bovendien zorgen de hydraterende* bestanddelen voor een nog mooiere huid. Doordat het resultaat tot wel tweemaal langer duurt dan na het scheren, bent u minder tijd kwijt aan ontharen. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

Veet gebruiken is veel gemakkelijker dan u denkt. Volg simpelweg de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing en bekijk onze demo's die u stap voor stap zullen helpen bij het ontharen.

U zult supertevreden zijn over de Veet-producten. Ze geven u niet alleen een mooie en zachte huid maar beschermen u ook tegen sneetjes en schaafwondjes die scheermesjes vaak veroorzaken.