Ontharen : Uw benen ontharen met Veet

Trek er zelfverzekerd op uit en geniet van gladde, zachte benen met Veet. Of u nu een snelle ontharingsmethode zoekt omdat u weinig tijd hebt, of een langdurig zacht resultaat wanneer u meer tijd hebt, Veet heeft altijd een oplossing voor u Maak een keuze uit ons uitgebreid assortiment was- en ontharingsproducten en geniet van mooie, zachte benen. Laat alle ogen op u gericht zijn!

  • Met de Koude Wasstrips van Veet geniet u tot wel 4 weken van een zijdezachte huid. De strips werken zelfs op zeer korte haartjes*, zodat u tussen ontharingsbeurten nooit lang hoeft te wachten.* vanaf 1,5 mm
  • Ontdek de EasyWax™ elektrische roller voor een perfect resultaat. Dit apparaat voor het opwarmen van was is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u thuis een ongekend zacht resultaat bereikt. Probeer onze verschillende varianten warme was met sensuele geuren, waarmee u zichzelf kunt verzorgen en die voor langdurige zachtheid staan.
  • Probeer de ontharingscrèmes van Veet voor een snelle, pijnloze ontharing. Onze wasproducten bevatten hydraterende bestanddelen voor een altijd mooie huid. Verwijder ongewenste haartjes heel eenvoudig in slechts 3 tot 6 minuten*. Bovendien blijft uw huid tweemaal langer zacht dan na het scheren!

Ga naar onze rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en ontdek welke ontharingsoplossingen er zijn voor u.

Denk ook aan de volgende schoonheidstips voor perfecte resultaten:

  • Test voor elk gebruik altijd de reactie van uw huid door het product op een klein deel van de zone aan te brengen die u wilt ontharen. Volg de gebruiksinstructies in de bijsluiter zorgvuldig en als er na 24 uur geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen.

Niemand houdt van ingegroeide haartjes! Scrub 24 uur voor het ontharen en draag bij voorkeur geen al te strakke kleding om ingegroeide haartjes te vermijden.

 

* de duur is afhankelijk van de variant van het product. Ontharingscrèmes voor normale en droge huid, Ontharingscrèmes Suprem'Essence: 3 tot 6 minuten Ontharingscrèmes voor gevoelige huid: 5 tot 10 minuten Volg nauwlettend de voorzorgsmaatregelen en gebruikstijd in de bijsluiter.

  • Voor zijdezachte benen en om eventuele huidirritatie te voorkomen, adviseren wij u om na het ontharen 24 uur te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerd producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.

Deel hieronder uw geheimen voor mooie en zachte benen het hele jaar door!