Veet Spawax: Een Complete Gids

Je badkamer is dan wel een echt kuuroord geworden omdat je het versierd hebt met kaarsen, muziek en het water op de perfect temperatuur hebt gezet, je mist nog altijd iets. Als het aankomt op ontharen en waxen: hoe efficiënt wax strips ook zijn, ze geven je niet dezelfde ervaring als de volledige hete waxbehandeling.

Hete wax thuis

Voor de mensen die liever geen wax strips gebruiken, of mensen die thuis ontharen eens op een andere manier willen proberen hebben we de Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer ontwikkeld. De wax die hiervoor gebruikt wordt is speciaal samengesteld zodat het gemakkelijk op de huid kan worden aangebracht. De Spawax smelt de wax voor je en houdt het ook op de perfecte temperatuur. Je kan dus prachtige resultaten bereiken, in het comfort van je huis!

Hoe gebruik je de Spawax

Doe de wax in het apparaat, doe de deksel erop, en zet het aan. Wacht tot de wax smelt (wat ongeveer dertig minuten duurt voor vier waxschijven) en roer wanneer dat nodig is, totdat de wax een gladde vloeistof is geworden. Breng de wax aan op de te ontharen zone met behulp van de meegeleverde spatel en wacht tot het droog aanvoelt. De wax stolt in een soort stripvorm (katoenstrips zijn dus niet nodig) en je kan het dan, inclusief haartjes die minstens 2mm moeten zijn (!), verwijderen zoals een strip in één soepele beweging. Deze methode is geschikt voor het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn. Bovendien hoef je niet eens de binnenkant van het apparaat schoon te maken, aangezien overgebleven wax gewoon weer smelt bij de volgende keer dat je het gebruikt.

De voordelen

De spa-achtige ervaring is bij dit toestel zeker al een groot pluspunt. Bovendien maakt de hete wax het ontharingsproces veel makkelijker en wat comfortabeler, omdat de hitte de poriën openen en zo het haar gemakkelijk verwijderd kan worden. De oppervlakte van de te ontharen zone bepaal je zelf, zonder je druk te hoeven maken over hoeveel strips je voor deze ontharingssessie nodig zal hebben. Dit geeft je ook de vrijheid om veel preciezer te werken zodat je alleen de haartjes verwijdert die je echt wil verwijderen.

Waxaanvullingen voor de Spawax kan je in de aroma’s zoete vijg en paarse lelie verkrijgen. Geniet dus thuis van een ontspannende ervaring met de Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer.