Ontdek de warme was van Veet

De warme was van Veet is de ideale oplossing als u tijd hebt om uzelf eens lekker te verwennen. U ervaart een aangenaam gevoel van zachtheid en uw huid blijft tot wel 4 weken glanzend en zijdezacht. Warme was is de beste oplossing voor een perfect resultaat. U hoeft de was alleen maar op te warmen in de magnetron volgens de opwarmtijd die staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Haal de was voorzichtig uit de magnetron en let op dat u zich niet verbrandt. Nu kunt u beginnen met ontharen. Meng de was gedurende ongeveer 1 minuut met het uiteinde van de spatel met het blauwe vierkantje (temperatuurindicator). Controleer de temperatuur van de was zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Zo gemakkelijk is het! Geniet langdurig van een perfecte zachtheid en dat allemaal bij u thuis! Voor een optimaal resultaat moeten de haartjes minimaal 5 mm lang zijn.

Ontdek Veet Oriëntaalse Was: geïnspireerd op een oud recept voor oosterse was en speciaal ontwikkeld om thuis het perfecte resultaat te bereiken met een doeltreffende formule op suikerbasis. De meegeleverde strips kunnen na gebruik met warm water worden afgespoeld en na het opdrogen opnieuw worden gebruikt.
Probeer ook eens de Veet-was zonder strips met een formule die dezelfde bestanddelen bevat die ook in schoonheidssalons worden gebruikt. De was droogt snel en is zonder strip makkelijk te verwijderen, en uw haartjes komen meteen mee!

Nu bent u klaar om uw gladde, zachte huid aan de hele wereld te tonen!

Voor een snelle en doeltreffende ontharing, zelfs van korte haartjes, kies de Veet Koude Wasstrips. Wanneer u direct resultaat wilt, maar was is niets voor u, dan zijn de ontharingscrèmes van Veet ideaal voor uw ontharing.

Hier vindt u de gebruiksaanwijzingen van alle Veet-producten. U kunt ook naar onze demo's kijken om u te helpen bij de ontharing.