Ontdek Veet Koude Wasstrips

Met de Koude Wasstrips van Veet geniet u tot wel 4 weken van een gescrubde en zachte huid. De strips zijn verrijkt met Galamboter voor de voedende eigenschappen, en Bessengeur, en daarmee zijn de strips geschikt voor de normale huid. Easy Strip™ wasstrips zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een professionele techniek om haartjes met één beweging met de wortel te verwijderen. Veet Easy Strip™ wasstrips werken zelfs op zeer korte haartjes*. En als u de wasstrips regelmatig gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter.
* vanaf 1,5 mm.

Met de Veet Koude Wasstrips geniet u tot wel 4 weken van een zichtbaar gladdere huid. De wasstrips werken zelfs op korte haartjes van 1,5 mm lang, zodat u tussen de ontharingsbeurten nooit lang hoeft te wachten.

Wilt u tijdens het ontharen snel resultaat zien? De Veet Koude Wasstrips zijn klaar voor gebruik. U kunt haartjes snel verwijderen zonder dat u de was eerst in de magnetron hoeft op te warmen. U hoeft de wasstrip alleen maar tussen uw handen warm te wrijven en hij is klaar voor gebruik! Zorg voordat u begint met ontharen dat uw huid goed schoon en droog is, zodat de was de beste werking heeft.

Voor het ontharen van uw gezicht hebben we de gebruiksklare wasstrips voor het gezicht ontwikkeld. Ideaal voor kleine en gevoelige zones zoals bovenlip, wangen en kin. U heeft een gevoelige huid? Probeer dan eens de Veet Wasstrips voor de gevoelige huid die verkrijgbaar is in een verpakking met 16 of 30 strips.

Ontdek de warme was van Veet of de EasyWax-producten voor een perfect resultaat. Als u direct resultaat wilt, maar was is niets voor u, dan zijn de ontharingscrèmes van Veet ideaal voor uw ontharing.

 

Alle gebruiksaanwijzingen voor de Veet Wasstrips kunt u hier vinden. U kunt ook naar onze demo's kijken om u te helpen bij de ontharing.