Veet voor de eerste keer gebruiken

Alle eerste keren zijn spannend en dat is ook zo met ontharen. Er zijn zoveel verschillende ontharingsmethodes dat het logisch is dat u vragen hebt. Ontharen met was of met ontharingscrèmes? Moet ik koude wasstrips of juist warme was gebruiken? Veet heeft een antwoord op al uw vragen!

Met behulp van een gedetailleerde gebruiksaanwijzing en duidelijke demo's kunt u vol vertrouwen beginnen aan uw eerste ontharingsbeurt. Weet u niet zeker welk ontharingsproduct het beste bij u past, probeer dan onze speciale zoektool “Welk Veet-product past bij mij?” Het enige dat u moet doen is kiezen welk resultaat u wilt, de zone die u wilt ontharen en uw huidtype (als u dat kent). Als u niet eerder een Veet-product hebt gebruikt, raden wij u aan te beginnen met het ontharen van uw benen. Wanneer u meer ervaring hebt, kunt u overgaan op de gevoeligere zones zoals de bikinilijn of de oksels.

Ontdek onze rubriek “Vragen-en-antwoorden over ontharing: waar of niet waar?”. Hier vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen over ontharing en kunt u tips van andere Veet-gebruiksters lezen. Ook vindt u hier veel schoonheidstips en -adviezen! Hebt u een van onze producten uitgeprobeerd? Vergeet dan niet uw mening met ons te delen!