Veet voor u

Of u nu een droge, gevoelige of normale huid hebt, de producten van Veet zijn speciaal ontwikkeld om u een zachte, gladde huid te geven. Wij helpen u graag bij het vinden van de ontharingsmethode die het best bij u past en waarmee u het beste resultaat bereikt.

Of u nu een nauwkeurige methode zoekt voor uw bikinilijn of uw wenkbrauwen, een praktische oplossing voor als u haast hebt of wanneer u tot wel 4 weken wilt genieten van het resultaat, Veet heeft altijd een product dat aan uw wensen voldoet.

Ontharingscrème biedt een makkelijke en snelle methode waarmee u in een handomdraai vaarwel zegt tegen ongewenste haartjes. Onze formule verzwakt de haren waardoor deze makkelijk loslaten van de huid en bevat bovendien hydraterende* bestanddelen voor een nog mooiere huid. *hydratatie van de bovenste huidlagen.

De wasstrips zijn de ideale oplossing om in een handomdraai een langdurig resultaat te krijgen. En als u de Veet Wasstrips regelmatig gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter.

Voor een perfect en langdurig resultaat gebruikt u warme was en de EasyWax-producten. Zo ervaart u tot wel 4 weken een zacht gevoel!

En wilt u uw gezicht ontharen, dan heeft Veet voor u de perfecte combinatie voor een langdurig resultaat en verzorging van uw gezicht. Onze verzorgingsproducten zijn makkelijk in het gebruik en u kunt met een ongekende precisie de juiste hoeveelheid was aanbrengen, of u nu uw wenkbrauwen, bovenlip of kin wilt ontharen.

U dient enkel nog de ontharingsmethode te kiezen die het best bij u past! Ga naar de rubriek “Welk Veet-product past bij mij?” en zoek het Veet-product dat u het best kunt gebruiken voor een zichtbaar mooiere en zachtere huid.